KNJIGE NA NAŠIM JEZICIMA ZA Dansku, Švedsku, Njemačku I OSTATAK EVROPE
ŽELIŠ ZNATI VIŠE

O nama

Citaj - Slusaj - Zivi

Knjige umiruju, odmaraju srce i inspirisu vase misli. Dizgram ima knjige za svakoga - za odmor, učenje i za one koji vole da čitaju u vozu, u prirodi i udobnoj fotelji.

Sa željom da knjige na našim jezicima približmo ljudima koji zive u Skandinaviji i ostatku Evrope osnovana je onjaln knjižara Dizgram. Naš cilj je da knjiga dospije u ruke što više ljudi, na brz i jednostavan način i zato je fokus na brzu i sigurnu isporuku iz Danske. Naš cilj je i da što veći broj domaćih autora na ovaj način dospije do svojih čitatelja koji žive van svoje domovine i time širimo, sačuvamo i promovišemo našu pisanu riječ.

Knjiga pokriva sve aspekte života. Cini nas oštrijim u radu i osigurava relaksaciju i odmor. Knjige nas mogu vratiti u prošlost, posalti u buducnost, umiritii nas i ubrzati nam otkucaje srca. Knjiga nas mentalno stimuliše. Jača naše pamćenje. Povećava našu sposobnost koncentracije i empatije. Smanjuje stres i krvni pritisak. Knjiga pruža uvid i tjera nas da slušamo u sebi. Nekima od nas čak je jedna knjiga promijenila život.
Odaberite valutu
EUREuro